Rydo

Sinds het ontstaan van gordijnen zijn er geleidelijk ook heel wat alternatieve vormen van raamdecoratie op de markt gekomen. Deze moderne variaties vullen het klassieke aanbod aan gordijnen feilloos aan: ze passen perfect bij een hedendaagse bouwstijl en ze bieden talloze mogelijkheden voor wie liever geen gewone gordijnen in huis wil.

Soorten raamdecoratie

Grofweg kunnen we wat betreft al deze variaties in raamdecoratie een onderscheid maken tussen (pliss├ę) rolgordijnen, paneelgordijnen en jaloezie├źn. De mogelijkheden zijn echter eindeloos: dankzij de ruime keuze in materiaal, kleur en vorm kan een klein detail een heel andere uitstraling aan uw ruimte geven.

Zo vindt u gegarandeerd een type raambekleding dat precies bij uw woning past, of u nu de voorkeur geeft aan een tijdloze of eerder aan een strakke look.

Raamdecoratie op maat

Rydo at Home beschikt over de juiste kennis en ervaring om u deskundig te helpen bij het kiezen van de meest geschikte raambekleding voor uw ruimte(s). Een bezoekje aan onze showroom (nabij Asse) is daarbij alvast een goede aanzet!

Al onze producten worden gemaakt op maat van uw interieur, op basis van een grondige opmeting, foto’s en een optioneel advies aan huis. De plaatsing gebeurt vakkundig door onze eigen mensen, of kan u helemaal zelf doen na onze heldere richtlijnen. Meer informatie vindt je op Rydo.

Related Post