Windows 10 Professional licentie

Windows 10 is de nieuwste en meest innovatieve Windows-besturingssysteem op de markt. Win 10 combineert het moderne look en de kenmerken van Win 8 met de bruikbaarheid van oudere Windows-versies, zodat het systeem voor de gebruiker vertrouwd aanvoelt.

Met Windows 10 is Microsoft van plan om een verklaring af te leggen. Het moet niet alleen een nieuwe versie zijn, maar ook een sprong voorwaarts in de ontwikkeling van besturingssystemen. Microsoft Windows 10 biedt een ideale basis voor het gebruik van pc’s, laptops, tablets en andere mobiele apparaten. De grafische gebruikersinterface van verschillende apparaten past zich in het besturingssysteem Windows 10 automatisch aan de eigenschappen van het apparaat.

Nieuwe functies in het besturingssysteem Windows 10 Pro

Het besturingssysteem Windows 10 Pro biedt haar gebruikers zogenaamde ‘’Business-Functies’’, zoals domein toevoegen, Groep Policy Management, BitLocker, enterprise –modus voor Internet Explorer EMIE, Remote Desktop, een toegewijde Access 8.1 en een Hyper-V-Client. Bovendien neemt het besturingssysteem Win 10 Pro ook algemene nieuwe functies en programma’s met zich mee:

Cortana : Assistent om het systeem te bedienen
Microsoft Edge : Nieuwe internet browser ; vervangt de vorige Internet Explorer
Gezicht- en vingerafdrukherkenning ( indien bijbehorende apparaten beschikbaar zijn)
Continuum : Tablet-mode voor touch apparaten.
Windows Holographic : applicatieplatform ontwikkeld voor de HoloLens – Databril (virtual reality bril)
Gebruikelijke programma’s voor e-mail, agenda’s, muziek, afbeeldingen en video’s en de nieuwe DirectX 12 Graphics voor optimalisatie zijn ook in het besturingssysteem Windows 10 Pro meegeleverd. Bovendien is in de Win 10 Pro versie de mogelijkheid er om de cloud-gebaseerde identiteits- en toegangsbeheer service Azure Active Directory te gebruiken. Met behulp van een eenmalige aanmelding krijgen gebruikers toegang tot tal van cloud SaaS-applicaties zoals DropBox, Office 365 en Concur.

https://softwarelicense4u.com/nl/windows-10-professional-licentie-32-64bit-nederlands-265

Related Post